Assistent Voorman Magazijn.

Vind jij het leuk om samen met een team te knallen in het magazijn? 
Heb jij veiligheid hoog in het vaandel staan? 
Weet jij te schakelen op verschillende niveaus tussen leidinggevende en medewerkers? 
Ben jij een aanpakker met doorzettingsvermogen? 
Ben jij flexibel en heb je geen 8-17 uur mentaliteit? 
Ben je in staat om te schakelen in een hectische omgeving? 
Heb jij ruime ervaring in het rijden met een heftruck? 
Woon jij in (de omgeving van) Waalwijk? 

Wij zijn op zoek naar een assistent voorman voor het magazijn in Waalwijk. In dit magazijn worden veelal zwaar (tonnen) lengte- en stukgoed opgeslagen, verdeeld en getransporteerd. We zijn op zoek naar een rechterhand voor de huidige meewerkend voorman. In deze rol ben je de spil tussen de leidinggevende en de medewerkers in het magazijn. Je ontlast de voorman in het magazijn en bent eerste aanspreekpunt voor (een gedeelte) van het team. Bij afwezigheid van de voorman ben jij in staat om de volledige aansturing over te nemen.

We zijn op zoek naar iemand die erop toeziet dat er nauwkeurig en bovenal veilig werk verricht wordt in het magazijn. Je geeft daarin zelf het goede voorbeeld en je weet je behendigheid met een heftruck- en reachtruck over te brengen bij jouw collega’s! 

Ben jij ook nog in het bezit van een groot rijbewijs, dan is dat een pré!

Wie zijn wij?

Een gezond familiebedrijf bestaande uit 110 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat wij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en we werken nauw samen.

Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Minimale eisen

In bezit van heftruck- en eventueel reachtruck certificaat.
Ervaring in het aansturen van een team
Flexibel

Wij bieden jou?

  • Een informele werksfeer
  • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer 
  • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer
  • Uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling 
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen 
  • Regelmatige feestjes/uitjes/bijeenkomsten (na corona-tijd)
  • Een mooi kerstpakket, lekkere paashaas etc.
  • Een familie-uitbreiding van 110 personen

Interesse?

Ben jij de toevoeging in dit dynamische, jonge, logistieke team (10 personen) en bereidt om jezelf voor langere tijd te binden aan, mee te groeien in en specialiseren binnen dit warme familiebedrijf?

Stuur je CV en korte motivatie naar Melissa van Wijk (HR) en wie weet kunnen wij je introduceren als ons nieuwste ‘ familielid’ !


Nu solliciteren