nl Dutch

Chauffeur CE zeecontainers.

Is het besturen van een vrachtwagen voor jou hetzelfde als fietsen?
Vind je het leuk om werkzaam te zijn voor en op een terminal?
Voel jij je als een vis in het water in je vrachtwagen op de weg?
Ben je flexibel?
Woon jij in (de omgeving van) Waalwijk?

Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur in bezit van rijbewijs CE, bestuurderskaart en code 95 die bereid is om zeecontainers te rijden. Het kan zijn dat je naar de haven in Rotterdam rijdt of naar een bedrijf binnen de regio. Het is een afwisselende en uitdagende functie met veel vrijheid. Werk jij liever deeltijd of alleen in de avond en/of nacht? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en zijn net zo flexibel als jij!

Wie zijn wij?

Een gezond familiebedrijf bestaande uit 110 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat wij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en we werken nauw samen.

Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Minimale eisen

In bezit van rijbewijs CE, bestuurderskaart en Code 95
Flexibel
Kennis van de rij- en rusttijden

Wat bieden jou?

Een informele werksfeer
Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer (schaal D)
Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer
Uitzicht op een vaste baan
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (o.a. voor code 95)
Vrijdagmiddagborrels (na corona-tijd)
Regelmatige feestjes/uitjes/bijeenkomsten (na corona-tijd)
Een mooi kerstpakket, lekkere paashaas etc.
Een familie-uitbreiding van 110 personen

Interesse?

Kan jij niet wachten om weer achter het stuur te kruipen, jezelf te ontwikkelen en ben je bereid om jezelf voor langere tijd te binden aan dit warme familiebedrijf?

Stuur je CV en korte motivatie naar pz@vdlindentransport.nl t.a.v. Melissa van Wijk (HR) en wie weet kunnen wij je introduceren als ons nieuwste ‘ familielid’!