Flexibele nationaal chauffeur CE (fulltime/parttime).

Is het besturen van een vrachtwagen voor jou hetzelfde als fietsen?
Laat jij je niet gek maken in het verkeer? 
Ben jij flexibel en hou jij van afwisselend werk?
Woon jij in (de omgeving van) Waalwijk?

Wij zijn op zoek naar een chauffeur in bezit van rijbewijs C(E) of T, bestuurderskaart en code 95 die bereidt is om flexibel ingezet te worden binnen de Van der Linden Groep.  Dit betekent dat geen dag voor jou hetzelfde is en dat je verschillende lange en korte ritjes binnen Nederland gaat maken. De ene dag rij jij met een zeecontainer binnen de regio en de andere rij jij met ons unieke lengte- en zwaartegoed naar de andere kant van Nederland.

Wie zijn wij?

Een gezond familiebedrijf bestaande uit 110 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat wij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en we werken nauw samen.

Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Minimale eisen

In bezit van rijbewijs C(E) of T, bestuurderskaart en zo nodig Code 95
Je bent flexibel en vindt het leuk om afwisselend werk te krijgen
Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
Ruime ervaring op de weg 

Wij bieden jou?

Een informele werksfeer
Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer (schaal D)
Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer
Uitzicht op een vaste baan
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (o.a. voor code 95)
Regelmatige feestjes/uitjes/bijeenkomsten (na corona-tijd)
Een mooi kerstpakket, lekkere paashaas etc.
Een familie-uitbreiding van 110 personen

Interesse?

Kan jij niet wachten om weer lekker bezig te zijn en ben je bereidt om jezelf voor langere tijd te binden aan dit warme familiebedrijf?

Stuur je CV en korte motivatie naar pz@vdlindentransport.nl t.a.v. Melissa van Wijk (HR) en wie weet kunnen wij je introduceren als ons nieuwste ‘ familielid’!