Rangeerder C(E) of T (fulltime/parttime).

Is het besturen van een vrachtwagen voor jou hetzelfde als fietsen?
Vind jij het leuk om korte ritjes te maken in (de omgeving van) Waalwijk? 
Vind jij het ook leuk om de schakel te zijn tussen magazijn en transport?

Wij zijn op zoek naar een chauffeur in bezit van rijbewijs C(E) of T, bestuurderskaart en code 95 die bereidt is om in de buurt korte routes te rijden en te laden/ lossen op verschillende locaties binnen de Van der Linden Groep. Je speelt een cruciale rol in het logistieke proces waarbij je onderdeel bent van het logistieke team binnen de Van der Linden Groep.

Wie zijn wij?

Een gezond familiebedrijf bestaande uit 110 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat wij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en we werken nauw samen.

Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Minimale eisen

In bezit van rijbewijs C(E) of T, bestuurderskaart en zo nodig Code 95
Je bent flexibel en vindt het leuk om korte ritjes te maken
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
Ervaring is een pré, geen must 

Wij bieden jou?

Een informele werksfeer
Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer (schaal D)
Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer
Uitzicht op een vaste baan
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (o.a. voor code 95)
Regelmatige feestjes/uitjes/bijeenkomsten (na corona-tijd)
Een mooi kerstpakket, lekkere paashaas etc.
Een familie-uitbreiding van 110 personen

Interesse?

Kan jij niet wachten om weer lekker bezig te zijn en ben je bereidt om jezelf voor langere tijd te binden aan dit warme familiebedrijf?

Stuur je CV en korte motivatie naar pz@vdlindentransport.nl t.a.v. Melissa van Wijk (HR) en wie weet kunnen wij je introduceren als ons nieuwste ‘ familielid’!