10 jaar FLOW.

In augustus 2013 is de naam FLOW (Furniture Logistics Waalwijk BV) als nieuwe logistieke dienstverlener in de meubelbranche geïntroduceerd en nu bestaat FLOW 10 jaar!

10 jaar zijn voorbijgevlogen en we mogen terugkijken op een succesvolle periode in de meubeldistributie binnen Nederland en de Benelux.

Wat is het mooi om hierop terug te kijken en te beseffen dat we met een geweldige combinatie van een mooi team aan medewerkers en een fijne groep klanten niet stilgestaan hebben en er nog een mooie uitdagende toekomst voor ons ligt in de meubeldistributie.
Met name de verduurzaming, het elektrificeren in transport om de stadscentra te mogen blijven beleveren, zal de komende jaren tot de grootste uitdaging gaan behoren!

Wij, als onderdeel van de Van der Linden Groep, gaan de uitdaging graag aan, de eerste elektrische trekker hebben wij inmiddels rijden, de 2de zal in augustus geleverd gaan worden.

We stoppen zeker niet na deze 10 jaar met FLOW, maar kijken naar de toekomstige ontwikkelingen en hoe we daar met onze partners de juiste/duurzame weg in gaan vinden!

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve meubeldistributeur binnen Nederland/Benelux die graag met je meedenkt in duurzame en groene transportmogelijkheden?
Vul je gegevens hier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op naar een zonnige en duurzame toekomst voor FLOW en Van der Linden Groep!

Share this message