Specialist in pallet-
en lengtetransport.

Logistieke totaaloplossingen op maat voor pallet- en lengtetransport

Van der Linden Transport is specialist op het gebied van pallettransport en lengtetransport. Ook afwijkende maten goederen vormen geen probleem. Een transportbedrijf dat naast de fysieke transportactiviteiten ook meedenkt met klanten om te komen tot betere, duurzamere transportoplossingen. Het bedrijf vervoert dus niet alleen, maar ontzorgt de klant.

Advies op maat

Geen opdracht is hetzelfde. Bij Van der Linden Transport wordt dan ook altijd samen met u gekeken naar de voor u beste oplossing.

Ervaren chauffeurs

U wilt er zeker van zijn dat uw goederen in goede handen zijn. Daarom kiest Van der Linden Transport ervoor zoveel mogelijk te werken met eigen ervaren chauffeurs die weten hoe uw goederen te verladen en vervoeren.

Eigen tijdelijke opslag

Staat uw zending bij u in de weg? De Van der Linden Transport beschikt over een ruime tijdelijke opslag, waar in huis opgeleide magazijnmedewerkers uw zending met de grootst mogelijke zorg verladen.

Uw offerte binnen 24 uur

Lengte- en ballettransport - van der Linden Transport

Distributie, groupagetransport, dedicated transport of transport op maat

De vervoersspecialisten bij Van der Linden Transport zoeken samen met u de meest slimme oplossing, vervoers- en kostentechnisch, onder het motto ‘samen op weg naar een duurzame toekomst’.

Peter Colijn
Peter ColijnAlgemeen Directeur - Delft Profielen
Lees verder
We werken al jaren in volle tevredenheid samen met Van der Linden Transport. Er zijn een aantal vaste chauffeurs die onze platen naar alle adressen brengen, zowel in Nederland als onze buurlanden. Wat ons betreft gaan we deze samenwerking nog jaren voortzetten.
Mark Eikhout
Mark EikhoutEikhout Metaalwerken B.V.
Lees verder
Van der Linden Transport is een topbedrijf om logistiek ontzorgd te worden, wij hebben alles door elkaar, lengte en pallettransport, losmogelijkheden op bouwplaatsen nodig. Altijd een pasklare oplossing!
Koen Zeegers
Koen ZeegersPlanning Shipping - Hydro
Lees verder
Al jarenlang een goede samenwerking met Van der Linden Transport, reageren snel op aanvragen en communicatie met planning is goed. Flexibel in de omgang en bekwame chauffeurs die ook meedenken in het voordeel van de klant.
Vorige
Volgende

Een specifieke vervoersopdracht?
Neem contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u een offerte op maat aan te bieden.

Uw offerte binnen 24 uur

Kwaliteit leveren van deur tot deur

Van der Linden Transport levert kwaliteit van deur tot deur. Het merendeel van het transport dat Van der Linden Transport verzorgt, verloopt daarom met maximaal één overslagpunt (in eigen huis!) of direct van klant naar eindbestemming. Het bedrijf focust zich op de Benelux en Duitsland, d.w.z. op ritten binnen een straal van grofweg 500 km rondom Waalwijk. Zo kan steeds met eigen wagens worden gereden bemand door eigen, uitstekend opgeleide en ervaren chauffeurs. Het leveren van een goede service wordt zo een vanzelfsprekendheid.

Duurzame transportoplossingen

Van der Linden Transport is specialist op het gebied van pallettransport en lengtetransport. “Wij zijn een transportbedrijf dat naast de fysieke transportactiviteiten ook probeert mee te denken met klanten om te komen tot betere, duurzamere transportoplossingen”, zo omschrijft Sander van der Linden, algemeen directeur, de werkzaamheden van Van der Linden Transport. Het bedrijf vervoert dus niet alleen, maar ontzorgt de klant.

Tijdelijke opslag in goed uitgeruste eigen magazijnruimte

Transport van deur tot deur is het meest ideale, maar is niet altijd mogelijk. Tijdelijke opslag biedt uitkomst als uw zending bij u in de weg staat maar deze nog niet naar de eindbestemming gebracht kan worden. Of als deze al binnenkomt, maar bij u nog geen plaats beschikbaar is.

Van der Linden Transport beschikt over diverse magazijnruimtes in Waalwijk. Een deel daarvan is volledig uitgerust met laaddocks voor gepalletiseerde goederen en inpandige laad/los-locaties waar zowel met heftrucks als bovenloopkranen lengtegoederen en andere overmaatse producten worden afgehandeld om in opslag te kunnen nemen.

Hallo, ik ben Willem.
Kan ik u helpen?

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met me op.

Willem
Account Manager

Onze andere expertises

Binnen de Van der Linden groep vindt u altijd een passende oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Meubeltransport

Vervoer, tijdelijke opslag en distributie van meubels voor fabrikant, importeur en detaillist.

Containertransport

De overslag van de binnenvaart naar het wegtransport vanuit de havens Rotterdam en Antwerpen.

Spoedtransport

Voor kleine zendingen die snel op plaats van bestemming moeten zijn. Ook in het buitenland.