Meubeltransport binnen
Nederland en België.

Wij zijn gespecialiseerd in de complete logistieke verwerking en transport van meubels

Transport van meubels vraagt om vervoersspecialisten. Deze vindt u bij Furniture Logistics Waalwijk (FLOW), ooit ontstaan na een samengaan van Waalwijkse meubeldistributeurs en voortzetting daarvan door Van der Linden Transport. Dankzij de rijke ervaring in meubeltransport bij deze meubeltransporteurs en de logistieke kennis en mogelijkheden van Van der Linden Transport is FLOW uitgegroeid tot specialist in niet alleen vervoer, maar ook tijdelijke opslag en distributie van meubels voor fabrikant, importeur en detaillist.

Tijdelijke opslag geen probleem

FLOW beschikt over eigen magazijnen voor tijdelijke opslag en mensen die weten hoe met meubels om te gaan.

Hergroeperen van meubels

FLOW kan het gehele meubeltransport voor u verzorgen, zonder dat u de producten zelf moet opslaan en verwerken.

Beschadigingen tot een minimum beperkt

Voor welke dienst u ook kiest, steeds kunt u erop vertrouwen dat uw producten met zorg worden behandeld en vakkundig worden verladen.

Uw offerte binnen 24 uur

Meubeltransport - FLOW

Meubeltransport,
een verhaal apart​

Het transport van meubels van fabrikant naar de detailhandel stelt andere eisen aan verlading dan het vervoer van pallets of dozen. Meubels zijn er in vele maten en soorten, verpakt als losse delen of als een geheel. Het beladen van de vrachtwagen vereist gevoel voor het product, om beschadiging daarvan te voorkomen, maar ook om zo efficiënt mogelijk te laden en slechts deels beladen vrachtwagens te voorkomen.

Bas de Rooij
Bas de RooijBasis Trade Services B.V.
Lees verder
Wij besteden de fysieke meubeldistributie al jarenlang uit aan FLOW. De reden? Simpelweg omdat de goede zorg voor de meubels die wij onze klanten garanderen door hen wordt waargemaakt.

Een specifieke vervoersopdracht?
Neem contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u een offerte op maat aan te bieden.

Uw offerte binnen 24 uur

Tijdelijke opslag geen probleem

FLOW denkt mee en ontzorgt. Beschikt u bijvoorbeeld als importeur niet over (voldoende) ruimte voor tijdelijke opslag, kies er dan voor om de meubels door FLOW op te laten halen bij uw fabrikant en te vervoeren naar de eigen magazijnen van FLOW voor tijdelijke opslag. Daar werken mensen die weten hoe meubels zo optimaal mogelijk op te slaan en op afroep opnieuw te verladen zodra u over de goederen wilt beschikken.

Tijdelijke opslag voor uw meubeltransport

Wekelijkse leveringen naar meubelbedrijven, van grootste producent tot kleinste detaillist in Nederland en België

Bijzonder bij FLOW is dat u uw meubels zelfs kunt laten hergroeperen voor levering naar bijvoorbeeld de detailhandel. FLOW kan zo het gehele meubeltransport van uw leverancier naar de eindbestemming voor u verzorgen, zonder dat u de producten zelf moet opslaan en verwerken.

Volle vrachten of kleinere zendingen

Voor welke dienst u ook kiest, steeds kunt u erop vertrouwen dat uw producten met zorg worden behandeld en vakkundig worden verladen. Niet alleen volle vrachten maar ook kleinere zendingen meubels zijn bij FLOW in goede handen. Slechts één of enkele stuks naar een bepaald adres, geen probleem! Uw zending wordt slim gecombineerd met ritten voor anderen vanuit onze basis in Waalwijk. Waarbij de volgorde van beladen optimaal wordt afgestemd op de route.

Elke zending krijgt als het ware een eigen bubbel in de vrachtwagen, wordt zorgvuldig gefixeerd als een geheel en daarna door onze chauffeurs vakkundig bezorgt.

Hallo, ik ben Willem.
Kan ik u helpen?

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met me op.

Willem
Account Manager

Onze andere expertises

Binnen de Van der Linden groep vindt u altijd een passende oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Distributie

Specialist op het gebied van pallettransport en lengtetransport in de Benelux en Duitsland.

Containertransport

De overslag van de binnenvaart naar het wegtransport vanuit de havens Rotterdam en Antwerpen.

Spoedtransport

Voor kleine zendingen die snel op plaats van bestemming moeten zijn. Ook in het buitenland.