Spoedtransport voor
B2B en B2C.

Voor de kleine spoedzendingen

Spoedtransport? Van der Linden Express zorgt dat uw bijzondere zending met spoed op de plaats van bestemming komt, ook in het buitenland. Voor u als opdrachtgever weet u ook nu dat uw goederen in goede handen zijn.

Spoedtransport voor B2B en B2C!

Van der Linden Express is er niet alleen voor B2B, maar ook voor B2C. Dit onderdeel van de groep is 100% serviceverlenend voor u als klant in de regio. 

Gemotiveerde medewerkers

Gedreven jonge krachten die binnen Van der Linden Express ervaring opdoen en doorgroeien binnen de Van der Linden groep.

Sociaal en duurzaam

Binnen Van der Linden Express krijgen chauffeurs met een ziekte de kans om rustig te reïntegreren, op de korte(re) ritten met kleine(re) vrachten.

Uw offerte binnen 24 uur

Kleine broertje

Van der Linden Express is eigenlijk het kleine broertje van Van der Linden Transport. Dezelfde diensten, dezelfde service, dezelfde kwaliteit, maar dan voor kleine(re) zendingen die snel op de plaats van bestemming moeten zijn.

Michael Wersten
Michael WerstenDirecteur bol.com
Lees verder
Wij zijn gespecialiseerd in de complete logistieke verwerking en transport van meubels
Michael Wersten
Michael WerstenDirecteur bol.com
Lees verder
Wij zijn gespecialiseerd in de complete logistieke verwerking en transport van meubels
Vorige
Volgende

Spoedtransport nodig?
Neem contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u een offerte op maat aan te bieden.

Uw offerte binnen 24 uur

Spoedtransport niet alleen voor B2B, maar ook voor B2C

Van der Linden Express is er niet alleen voor B2B, maar ook voor B2C. Zo verzorgt deze tak van de Van der Linden groep het spoedtransport van meubeldelen voor FLOW die niet in een pakketdienst kunnen worden aangeboden, voor minder makkelijk bereikbare adressen. Dit onderdeel van de groep is 100% serviceverlenend voor u als klant in regio. Iets vergeten uit te leveren? Van der Linden Express zorgt dat uw bijzondere zending met spoed op de plaats van bestemming komt, ook in het buitenland.

Spoedtransport voor B2B en B2C! - van der Linden Express

Gemotiveerde medewerkers

Bijzonder is dat deze tak vanuit de eigen opleiding is ontstaan. Jonge mensen opgeleid in het magazijn, dus vertrouwd met de producten en het verladen daarvan, die na het behalen van hun rijbewijs B de weg op willen, krijgen binnen Van der Linden Express de mogelijkheid te gaan rijden in de kleinere wagens binnen het eigen wagenpark. Zo kunnen deze gedreven jonge krachten binnen de eigen groep ervaring opdoen en doorgroeien naar het ‘grote’ transport bij Van der Linden Transport.

Sociaal en duurzaam

Van der Linden Express is er ook voor de chauffeurs die normaliter op de grote wagens rijden, maar dit (tijdelijk) niet kunnen doen vanwege ziekte. Binnen Van der Linden Express krijgen deze de kans geboden om rustig te reïntegreren, op de korte(re) ritten met kleine(re) vrachten. Voor u als opdrachtgever weet u in beide gevallen dat uw goederen in goede handen zijn.

Perfect passend in bedrijfsvisie

Van der Linden Express past volledig in de bedrijfsvisie van de groep: klantgericht, open, eerlijk, rendabel en sociaal.

Hallo, ik ben Willem.
Kan ik u helpen?

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met me op.

Willem
Account Manager

Onze andere expertises

Binnen de Van der Linden groep vindt u altijd een passende oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Meubeltransport

Vervoer, tijdelijke opslag en distributie van meubels voor fabrikant, importeur en detaillist.

Containertransport

De overslag van de binnenvaart naar het wegtransport vanuit de havens Rotterdam en Antwerpen.

Distributie

Specialist op het gebied van pallettransport en lengtetransport in de Benelux en Duitsland.