Transportplanner.

Wij zoeken een enthousiaste transportplanner om dagelijks de planning van onze distributie te verzorgen. Binnen de Van der Linden Groep hebben wij 3 bedrijven met hun eigen specialisme en eigen planteam o.a. in meubelen, groupage/stukgoederen en zeecontainers. Vind jij je weg in een van deze specialismen dan zoeken wij jou.

Je zorgt ervoor dat onze klanten bediend worden van een tijdige en kwalitatieve levering in zowel binnen- als buitenland. Wij werken volgens onze KOERS wat staat voor Klantgericht, Open, Eerlijk, Rendabel & Sociaal. Met je collega transportplanners neem jij deze taak op je vanuit één van onze panden in Waalwijk.

Je komt te werken in een echt familiebedrijf en hecht team. Er ligt een mooie taak voor jou om de planning naar een hoger niveau te tillen en klaar te stomen voor de toekomst. We zijn op zoek naar een mensenmens die open en eerlijk is en zorgt voor verbinding met de chauffeurs en het magazijn.

Daarnaast zie jij (commerciële) kansen en streef je naar een optimale planning. Tot slot wil jij je voor langere tijd binden aan een gezonde organisatie met een dynamisch karakter.

Wij zijn flexibel en zoeken de juiste transportplanner op de juiste plaats, waar zie jij jezelf zitten binnen onze organisatie?

Dit ben jij!

Teamplayer
Klantvriendelijk en klantgericht
Commercieel ingesteld
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Flexibel
Minimaal HBO werk en denkniveau
Ervaring in de transportbranche & planning is een pré
Gedegen talenkennis, Nederlands / Engels / Duits (Frans is een pré)

Dit bieden wij onze transportplanner

Een informele werksfeer
Passend salaris conform cao beroepsgoederenvervoer (schaal H)
Pensioenopbouw conform Pensioenfonds Vervoer
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
Iedere vrijdag in de 2 weken verse appelflappen
Kwartaalborrels
Regelmatige feestjes/uitjes/bijeenkomsten
Een mooi kerstpakket, lekkere paashaas etc.
Een familie-uitbreiding van meer dan 100 personen

Dit zijn wij!

Een gezond familiebedrijf bestaande uit meer dan 100 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat wij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en we werken nauw samen.

Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega binnen dit warme familiebedrijf voor deze mooie, uitdagende en allesbepalende afdeling? Stuur je CV en korte motivatie naar pz@vdlindentransport.nl t.a.v. Melissa van Wijk (HR) en wie weet kunnen wij je introduceren als ons nieuwste ‘ familielid’ !