Van der Linden groep houdt koers.

Van transport en distributie tot overslag en afwikkeling van zendingen: Van der Linden Groep biedt haar bestaande en nieuwe klanten een totaalpakket.

Van der Linden Groep bestaat uit de volgende vier operationele activiteiten; Transportbedrijf J. Van der Linden, Furniture Logistics Waalwijk, Regionaal Overslag Centrum Waalwijk en Van der Linden Express. Elke tak heeft zijn eigen specialisatie, waardoor ze elkaar naadloos aanvullen. 

We vervoeren zowel kleine als grote ladingen: van één pallet tot een complete vracht. Daarbij richten we ons vooral op het transport van lengtegoederen, producten met afwijkende maten en standaard gepalletiseerde goederen. Op een snelle, duurzame wijze rijden onze eigen chauffeurs met hun vrachtwagens en busjes naar de juiste bestemming in de Benelux en Duitsland.

Daarnaast bent u bij ons het juiste adres voor het transport en de op- en overslag van uw containers en bulkgoederen. Wij staan dagelijks in verbinding tussen Rotterdam en Midden-Brabant met scheepvaart via de containerterminal in Waalwijk.

Meubeltransport - FLOW

Tot slot

U kunt bij ons terecht voor de complete logistieke verwerking en distributie van meubels. Dankzij onze jarenlange ervaring en servicegerichte instelling zorgen we ervoor dat uw meubels zo snel en efficiënt mogelijk worden verwerkt en naar de plaats van bestemming worden vervoerd.

Deel dit bericht